Mullan levererar...

SNÖÖÖÖ!!

Medans alla andra verkar tycka detta är jääätte jobbigt så ler hela min själ. Jag älskar snö! Allt blir så ljust och fint. åh. Är så pepp idag. På allt liksom. Stesse is back! Fattar inte hur folk kan klaga på snö? Är det bättre med regn och slask då eller??

 


Paljettjacka

Den snygga paljettjackan kommer ifrån Monki och jag ÄLSKAR den. Så himla snygg! Passar ju typ till allt också? Den lite mer coola stilen eller till den mer classy. Den ska jag köpa!


I got a pocket full of sunshine

Idag är jag inte alls sådär glad som jag brukar. Jag är typ deppig. Och det är inte jag liksom! Hatar depp. usch. Men antar att alla har såna dagar ibland? Tyvärr. Jag är bara trött på allt.. Vad ska man göra med sitt liv liksom? Jag vill resa och se världen! Men på ett sätt vill jag bara gifta mig och skaffa barn så man har det att tänka på istället för alla dessa resor man vill göra... man blir så bara galen!!


What to wear?

Varför ska det alltid vara så svårt att bestämma vad man ska ha på sig? åååh... Jag tar alltid på mig något som verkar asballt sen typ fem sekunder innan jag ska iväg så byter jag om och sen ångrar jag att jag bytte. Så störd är jag.


Paycheck please


CAN'T DO THIS ANYMORE

 
WASUUP! Jag har lite panik här borta. Ser alla uppdateringar på facebook och instagram om folk som bor i Åre och som är ute och shreddar i backen!?? WHYYYYY1! Jag vill också.. :( Mår så dåligt just nu! JAG BOR PÅ FEL STÄLLE!! Jag vill göra säsong. Igen. SNÄLLA? Men ne, måste jobba in lite cash så mina andra drömmar kan slå in också.. Typ snowboardåkning i Cali.

INSPIRATION


HEELS AND SKULLS

// Mössa - Neff // Brillor - Marc by Jacobs // Jeansväst - Home made // Top - Vans // Jeans - Dr.denim // Skor - Nelly Trend //

NEW BAG IN BOX


Gym


RSS 2.0