Vår!Nu måste jag berätta en sak. Kanske ointressant för er men jag har gått och blivit tokig i blommor!? Jag som alltid haft plastväxter och inte alls varit intresserad av levande blommor. Men något har hänt, kanske har jag blivit vuxen :) Men jag älskar verkligen att ha nya fräscha och LEVANDE blommor hemma. Det luktar gott och inte minst så är de väldigt vackra. Tummen upp för det!

StringhyllaWoho! Igår när jag kom hem från jobbet hade Oskar satt upp denna fina hylla! Jag vart riktigt imponerad, hehe. Jag har nog tjatat i två månader snart... men nu äntligen sitter den uppe! Hyllan var en present från min familj och vi är så nöjda. :) Den är klassisk, fräsch och tidlös. Tack för den underbara presenten la familla<3

Kizzen <3
Har ju som sagt varit hemma i Mullsjö över helgen. Det har varit mysigt och väldigt skönt. Man blir liksom lugn på ett sätt som bara går att bli i en byhåla :) Jag har hängt med Kizzen hela helgen! Åh vad jag saknat han... Så len och mjuk. Han har sovit vid mina fötter på nätterna.. Åh jag saknar honom nu när jag skriver detta! Vill så gärna ha ett djur. Helst en hund. Men men! Annars så har jag som sagt bara tagit det lugnt. I lördags bowlade vi. Så kul! Det borde man göra oftare. Nu ska jag sova. Godnatt! 

Kan inte sluta tänka på snowboard


 
Idag är en dag då jag undrar varför jag bor i Sverige. Och framförallt i Göteborg. Missförstå mig inte, jag trivs här! MEN, ni alla vet ju att jag älskar vintern och att snowboard ligger mig varmt om hjärtat. Jag längtar till den dagen då jag får uppleva snörika dagar tillsammans med andra som delar samma intresse! När vi bodde i Åre var ju alla där av samma anledning. Snö! Men jag är säker på att jag kommer göra säsong någon mer gång i framtiden. :) 

Fräscht till vårenVisst är det alltid så att när våren är på gång blir man sugen på att byta ut inredningen. I år är det mycket pastellfärger som gäller, gärna med möbler i vitt eller ljus ljus ek. Fint tycker jag! Men plånboken tillåter ju inte ständig förändring i hemmet så får väl nöja mig med en färgglad blomma. :)

Nike FreeKöpte mig ett par nya skor häromdagen som jag ska ha på jobbet. Så otroligt sköna och formar sig efter foten direkt! Eftersom äldreboendet jag jobbar på har fem våningar blir det en hel del spring, så då är det ju viktigt med bra skor :) fick dom dessutom för halva priset! Hon i kassen vart nästan chockad över att dessa var 50% rea på, så när jag hade betalat tog hon min hand och sa "grattis till ett väldigt bra köp", hahaha så kul! 

Konsten att skrapa en trisslott
Helgen är välkommen


God kväll. Vilken vecka! Har nu gjort klart min introduktionsvecka på nya jobbet. Det har varit kul, men nu är huvudet fullt med en massa ny information och nya intryck... Ska bli skönt med helg så jag kan vila hjärnan lite. Kommer även att åka till Mullsjö imorgon och stanna över helgen. Ska bli skönt! Oskar ska ha grabbhelg med polarna så tänker att jag drar mig undan... Hehe! Godnatt på er


Båda fötterna på jordenHmm... mycket har hänt sedan jag bakade morotsbröd (ber om ursäkt för den låga uppdateringen). MEN, jag har en glad nyhet att berätta och det är att jag äntligen fått ett jobb! Jag börjar på måndag, yey! Jag är så spänd och otroligt glad för att det löste sig så fort. Gått utan jobb i en månad nu snart. Det har faktistk varit en tuff månad måste jag säga, jag njuter inte alls av att vara så kallad "ledig", eller arbetslös heter det ju. Nästan varit lite deprimerad. Men NU, nu blir det ändring! Äntligen ett jobb att gå till. Jag har faktiskt saknat att jobba med gamla människor. Detta trodde jag aldrig att jag skulle skriva men det är sant! Ni som känner mig vet ju att mina planer på att jobba inom vården var ungeför noll för två år sedan och nu älskar jag det. Har även anmält mig till högskoleprovet och ber till gud att jag klarar det!  Går allt som det ska börjar jag plugga till sjuksköterska till hösten. Är så taggad på det!! :) Det var allt för den här gången. På återseende! 

RSS 2.0