Högt över staden
Makeover! 
Målade en gammal trälåda vit igårkväll. Vi har en till som ska målas men färgen tog slut så måste köpa ny. Så typiskt! Men resultatet blev bra i alla fall :)


HögskoleprovetHelloooo!
Snart är högskoleprovet och jag pluggar för fullt... Måste klara det!!! Men chanserna är nog inte så stora tyvärr... Har så svårt för matte. Men men, vi får se!

Frukt!Kunde inte välja vilken frukt jag ville ha så köpte allihop. Det blev en god fruktsallad :)

Vilken fin dag!
Solen har stekt våra kinder idag, härligt! Det var som en vårdag i april, om man tog bort blåsten.. :) 

Kundvagnsrally

Idag har jag spenderar hela dagen på Gekås med min kära mor! Det var trevligt trots alla hetsiga tanter som körde kundvagnsrally. Köpte en hel del fina saker. Kan visa imorgon :) nu ska jag sova.. Så trött att jag knappt vet vad jag heter. Som jag säger till de gamla; tänk 'Stephan' o så lägger du till 'ie' på slutet. Stephanie. Ja, mitt namn brukar vara svårt att förstå sig på. Men men, man får ha sina knep! Godnatt. 


Makeover

FÖREEFTERMin fina bukett jag köpte för någon vecka sedan har börjat vissna.. Eller ja, vissa blommor. Men dom som fortfarande var fina delade jag upp och placerade ut lite överallt i lägenheten. :)

Semla
Shopping i solen


 Body lotion & Body mist - Victoria Secret // T-shirt - Monki 

Gick på stan idag en sväng och solen sken och det var helt underbart ute. Nu kan våren verkligen få komma. Jag är trött på att det ALLTID ska regna och blåsa här i Göteborg!! Men men, allt har sin tid. 

Jobbhelgen är överÄntligen hemma! Har jobbat klart för denna helgen och ska nu krypa ner i sängen och verkligen soooova ut imorgon. Varför är det så skönt att sova?:) 
Btw, igår åt jag, Oskar och Gustav på en pizzeria som var så sjukt bra!! Bättre än amigo faktiskt. Zlatan har käkat där också tydligen. Fanns en bild på han och bagarna... Haha:) 

RSS 2.0