S & S


Well, HELLO!
Idag suger vädret men vi taggar kvällsåk då det ska vara uppehåll! Har precis varit inne i Åre och myst runt i byn lite, käkade även en burgare på MAX... hehe. Nu är jag supertaggad på v.12!! Dels för att familjen kommer hit, men även möjligtvis kanske en annan person också! HOPPAS!!




Vanilla


Inte för att skryta men... jag åt precis världens godaste vanlijbullar! Och JAG SJÄLV har gjort dom!!! MMmmmh, seriöst. Helt stört goda. Vet typ inte vad jag ska ta mig till? Äta upp alla medans dom är varma typ! Haha..





Snowboard by night


Gahhhh, bästa kvällsåket jag varit med om! Åkningen var perfekt, typ inget folk, runt -2 grader, mysig belysning och stjärnor ovanför. Just the way I like it!




Awesomeness







Sunshine and white snow


Idag stekte solen måste jag säga! När man kom upp på toppen var det så att man svettades typ. Riktigt härligt att faktiskt kunna åka med gogglarna uppe och sola ansiktet lite. Backarna var sjukt bra också. En helt perfekt dag!



Clean up that mess


(kommer nu att publicera lite inlägg jag tidigare inte kunnat ladda upp på grund av slut på internet, så ni vet!)

Vilken awesome dag! Började med att jobba några timmar. Drog sedan in till Åre Kebab, nom nom! Träffade lite homies och gick till Holiday Club för tunering i flipperspel (jag kom trea!!). Efter det gick vi vidare till Dahlbom, där satt vi mest och rappade. Haha, sjukt roligt! Sacki var bäst. Spontana kvällar är nog bland det roligaste faktiskt!





Sorry


Hej! Förlåt för sjukt dålig uppdatering. Har så mycket jag vill skriva och visa massa bilder men mitt internet är slut.... Så kan först på torsdag lägga upp bilder. Det suger! Kommer förmodligen vara väldigt dött här nu.. Jag hatar inlägg utan bilder. Inte alls lika kul. Håller ni inte med? Men men, stay tuned...

Happy girl


Jag börjar känna mig frisk!! Fick dessutom ett fint paket på posten idag från mamma. Blev så glad!! :)


Sunshine


Har öppnat fönstret i köket och sitter här och solar. Oskar är i backen.. Jag får nöja mig med utsikten från köket. Sol ska väl vara bra om man är sjuk? Tänker inte lämna denna stolen idag!!

 


Right in


Det bara öser ner snö för varje dag som går. Härligt! Förstår inte varför alla hatar vintern? På Facebook skriver alla om hur varmt det är och att våren är här. (hemma i mullsjö alltså) Haha!! Som om det inte kommer bli kallt igen och förmodligen komma lite snö i april ;) Jag säger bara, lev i nuet! Njut av snön och kylan som finns här och nu. Det är inte alla länder som har möjlighet att få uppleva så många årstider som vi.

 


022112



Stars and pills


God morgon. Eller god eftermiddag kanske? Jag vet inte. Fortfarande sjuk och fortfarande insnöad. Dock är Oskar frisk nu så han lagar all mat och serverar till mig i sängen. Lite lyx faktiskt. Om bara maten kunde smaka något.

 

 


Breakfast



Hot and cold


Varning för ett mycket klagande inlägg.
Okej, fortfarande sjuk. Mer sjuk faktiskt. Skulle mer än gärna vilja ha en stor godispåse just nu. Och filmer. Vi har inga filmer och vårat internet är snart slut för den här månaden. Blää! Vart är mamma när man behöver henne som mest? :) Aja, livet kan ju faktiskt inte alltid vara på topp, eller hur?

Det snöar massa här uppe nu. Skulle ju vara gött att åka bräda i puder.. Men snön ligger nog kvar tills nästa vecka också ;)


More pics from Trysil

 

 


Sick x2


Både jag och Oskar ligger i sängen och hostar. Haft feber sen igår. Inte kul. Jag pallrade i alla fall iväg mig till affären innan och handlade tacos. Försökte skapa lite fredagsmys trots trötthet. Så nu har vi avnjutit en god middag och ska nu se på film!

 

 


Air

 

 


Back


Då var man hemma igen efter en go resa i Trysil! Gott häng och åkning. Kommer sakna folket.. Jag måste dock erkänna att Åre har bättre berg. Vilken tur att man valde rätt då!


 


Trysil


Nu sitter vi i bilen på väg mot Trysil! Ska bli sjukt kul att få träffa Mullsjö-folket :-) resan tar 7h typ så det är väl det sega. Vet inte heller hur mycket jag kommer kunna blogga i Norge. Får se om det finns internet annars så ses vi på fredag!

Puss

 


New jacket for O


Oskar har köpt en ny jacka! Army jacket. Jag gillar den! Sjukt snygg faktiskt. Lite hardcore. Hehe.

 


Pancakes


Just nu steker vi pannkakor för fullt!! Hela huset osar! Ska göra 60 stycken att ta med till Trysil. Helt sjukt många men vad gör man inte :)

 


Today's


Idag har vi mycket att fixa! Imorgon åker vi nämligen till Trysil för en vecka! Ska bli nice att byta berg lite. Ska packa, handla, steka pannkakor, städa, packa lite till osv osv.. Det sjuka var igår när vi hängde med lite kompisar och sa hejdå. Men liksom, vi är bara borta en vecka?? Haha men trivs så himla bra här. Känns som hemma. Fatta då när man ska säga adjö när vi åker här ifrån i maj? Nä, vill inte ens tänka på det!!


Cinema

-
Hade en helt underbar dag i backen igår! Hängde i en blå park och lärde mig hoppa lite. På de allra minsta hoppen såklart :-)
På kvällen var vi på bio. Eller ja, på hotellet vi jobbar så finns en biosalong som gäster kan hyra men vi får låna den gratis! Jag, Oskar, Joel och Sacki brukar hänga där. Stört nice!!
-
image description
image description

Awesome day in the park





New York Dreams IIII


I might be crazy men.. när jag har tråkigt googlar jag alltid på "New York penthouse" och sitter och drömmer mig bort för ett tag. Jag älskar verkligen New York!! Någon gång i livet så SKA jag flytta dit. Jag planerar redan en resa dit igen faktiskt.. behöver bara resesällskapet! Någon som är sugen? Eller rättare sagt, någon som orkar stå ut med mig i världens absolut bästa stad? Det kommer gå undan kan jag lova!

xoxo





Finns mer bilder att se under min kategori "My dreams"



Fantastic world




Kass bild men vilken otrolig utsikt det var idag på toppen! Hade bara mobilen med mig, så bilden är inte direkt rättvis.

Grizzly Bar


Precis gymmat och simmat några längder i poolen. Nu sitter vi i baren och äter nachos! Trivs ganska bra här uppe i Jämtland ändå.

 


From London to Paris

 

Man blir lätt lite sugen på shopping här uppe. Eller ja, internetshopping. Jag är så trött på att gå runt i underställ!! Det närmsta mode man kan komma här uppe är vilken färg på understället man ska ha. Men det är ju bra på ett sätt, då slipper man ju spendera pengar på kläder! MEN, jag skulle mer än gärna vilja äga plaggen på bilden ovan..

 

 


Canada Goose


God eftermiddag!
Idag har jag jobbat. Vart sjukt nöjd med bäddningen idag. Ibland lyckas man!

Btw, denna stuga hade Canada Goose filtar och täcken. Billigt?

 


Golden

 

 


Stay in


Gaahh, mitt tips till er där ute: dra inte till backen när det är 27 minus ute. Seriöst. Kallaste jag varit med om. Soligt och sjukt vackert dock men nej, går inte vara ute.. Blev två åk sen drog vi och handlade massa god mat som vi kan äta i helgen. Ska vara omkring 30 minus hela helgen så vi ska låta bilen stå. Den vart lite tjurig imorse. Så, blir till att baka och spela spel de närmsta dagarna. Det funkar ju det med ibland :-)

 


Freezy


Usch, riktigt kallt här uppe nu. Ligger runt 27 minus på morgonen. Man blir inte jätte pepp på att dra till jobbet, men men. Idag fick vi hoppa in och jobba lite extra imorse. Lika bra. För kallt att vara i backen. På söndag ska det bli 32 minus..

Btw, köpte sexpack Cola på vägen hem idag. ENDAST för glaset! Hehe, tyckte det var fint.



Gym & bath


Ikväll har jag, Oskar och en kille vi jobbar med som heter Sacki, varit på gymmet och badat. Vi får göra det gratis eftersom vi jobbar där. Hur gött? Kommer bli många återbesök!


The buss


Yo!
Dåligt med uppdatering här på senaste känner jag. Men har bara jobbat de senaste dagarna så inte haft så mycket att skriva om. Inget roligt i alla fall :-)
Men nu har jag helg! Jobbar nästa gång på måndag. Alla stugor/lägenheter vi städer är så fruktansvärt fräscha. Det första jag säger VARJE gång vi kliver in i ett nytt hus är "Ååh, tänk om man bodde såhär.." Aja, får väl nöja med mig att kunna få gå på toa i ett sådant fräscht hus!

Våran arbetsbil, eller ska jag säga buss? (tänker på Sofia), kickar ass!



RSS 2.0