Resan hem (otursdagen)

Yes. Börjar dagen med att jag upptäcker en mus(!!!!!) på mitt huvud!! Jag trodde först jag såg i syne och att jag var så trött att det hela var en dröm. Men nej, det var full sanning!! Jag väcker Oskar och tar fram sin krycka och spettar den... Usch så hemskt. Först hatade jag musen men när det väl var dags att göra sig av med den tyckte jag mest synd om musen... Efter frukost var det dags att bege sig hem till Göteborg. Vi säger hejdå till alla kära vänner och åker mot Järpen där vi ska tanka. Jag går på toaletten och Oskar tankar. När jag kommer tillbaka säger Oskar att bilen låst sig själv! Alltså med nycklarna i. Så där står vi. Utelåsta. I Järpen. Vi ringer bärgningsbil som kommer och låser upp bilen. Var vi inte fattiga innan är vi definitivt det nu. 1500kr kostade kalaset. Nu var det inga glada miner från varken mig eller Oskar. 


Oh well. Nu kan vi väl inte ha mer otur? Förutom att radion inte funkade och att jag skulle få köra 90mil själv då Oskar skadat sig. Men vi körde på. Åkte till Ica Maxi i Mora och köpte jättegod sallad som vi åt på ett mysigt ställe på vägen. Det blev en riktigt mysig dejt! Nu har det vänt, tänkte vi. 


Väl hemma i Göteborg parkerar vi bilen och ska åka hissen upp med alla grejer. (Bor på våning 7). Men tro det eller ej, hissen funkar inte!!!!! Vi får alltså ta trapporna. Visst, hade inte varit några problem om inte Oskar redan var halvt invalid. Väl upp kommer Oskar på att han glömt sin mobil nere i bilen. Bara att gå ner igen! Nu: hemma i sängen. Godnatt. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0