Hard work


Precis kommit hem från jobbet och käkat middag. Somnar snart sittandes så funderar på att lägga mig i sängen och vila.. Till gossip girl kanske?

You know you love me
xoxo

 


Sun kissed skin


Idag har vi varit i backen hela dagen så nu är man stört trött i kroppen. Vi pausade endast i fem minuter och åt lite choklad. Hur ska man orka städa nu då? Kanske skjuter upp det ännu en dag..

 


Love love love

 

 


Bluebird


Hejhejhej!
Klarblå himmel och sol. Lite svårt att stanna hemma en sån dag! Borde egentligen det. Måste städa och fixa. Men tar det ikväll! Hehe. Jobbar måndag, tisdag och onsdag. Ska bli lite gött faktiskt. Ha en bra dag allihopa!


I Want You!


FET DAG I BACKEN!! yEEEEEAH.
Nu ska vi dra till en kompis och laga middag, uppdaterar mer någon annan dag!
BYE BYE



Marabou

 

 


Coca Cola


Försökte vara lite kreativ och gjorde mig ett par ljusstakar. Billigt och snyggt! Eller, ja. Mer coolt kanske? Jag gillar idén i alla fall. :)



Colour


Östersund är en trevlig stad med många mysiga affärer för en shopaholic like me!
Köpte en ny snowboardjacka. Nu är snart allt completed. Behöver bara nya byxor med (kör på ett par jag hade i åttan, haha livet). Köpte också en gosig filt inne på monki för endast 60kr! Älska rea!



Roadtrip


Sitter i bilen påväg till Östersund. Vet inte riktigt vad dagen har att erbjuda. Gå i affärer kanske! Fika och bara mysa runt. Skönt!

Btw, Oskar älskar Justin Beiber. Sure, inget fel på Justin MEN jag börjar tröttna på låten "Miseltoe" som går om och om igen hemma hos oss nu.. Och nu även i bilen såklart :-)

 


Time for sleep


Det tar på krafterna att vara ute och röra på sig. Hela ansiktet bränner också. Solen kan väl inte ta något såhär års? Konstigt. Imorgon ska det vara svinkallt och dimma så vi har bestämt oss för en liten roadtrip till Östersund! Kolla läget i den lilla staden lite. Men nu ska jag sova. Ligger i sängen och myser med min vita pläd jag fick av Sandra och Carro i födelsedagspresent.

Avslutar med en bild på mig från backen idag. Cool eller? Hehe, Kändes som jag hoppade skithögt och vart riktigt nöjd över att Oskar lyckats fånga det på bild. Men när jag senare fick se bilden var jag inte lika kaxig längre.. Haha

Night

 

 


Afterski


Precis avnjutit en god middag! Undra om mat någonsin smakar bättre än efter en dag i backen? I don't think so.

 

 


My favorite dream

 

 


The best


Best day ever! Sinnes vilket bra väder vi har här just nu. Jag njuter till 110%!! Idag hade vi med oss choklad som vi åt uppe på toppen. Mysigt! Dock när vi skulle åka ner till bilen så hamnade vi lite fel. Slutade med att vi fick gå en lång bit över berget, haha. Efter mycket kämp och slit kom vi fram till en backe. Där knäppte vi på oss brädorna och körde gärnet ner eftersom klockan var tre och de flesta liftarna stänger då! Men vi hann, gott det! Nu ska vi käka färdigpizza och dricka cola. En del dagar får vara sådana.. 

 


We found love

 

 


Hello beautiful day


Ytterligare en underbar dag med strålande sol! Dock är det 23 minus. Lite för kallt. MEN på toppen är det endast 7 minus, så där kommer vi hänga idag! :-)

 


Here comes the sun











On the top of the world







Cupecakes


Eftersom jag varit hemma idag så passade jag på att göra lite cupecakes. Fick bli några enkla då jag har alla mina andra cupecakes grejer hemma i Mullsjö. Här är i alla fall resultatet! Har bjudit hem några hit i eftermiddag som ska få smaka. :)




The Sims

Godmorgon på er!
Idag är det ljuvligt väder ute men såklart ska jag ha ont i magen.. :( Oskar är i backen och njuter medans jag sitter här och spelar The Sims. Hoppas på bra väder imorgon också!

pöss




Welcome to paradise

 

 


Pink and blonde hair

 

image description

 


Rip Curl


Ni vet Burton tröjan jag ville ha? (la upp en bild på den förra veckan typ) nu har jag hittat en annan liknande tröja för riktigt bra pris! Burton tröjan kostade 450kr, liiite väl mycket tyckte jag. Men häromdagen var vi inne på Rip Curl affären, som öppnat här i Åre, och då hittade jag denna tröja för 170kr!! Vilka fynd man kan göra ibland. Visst, dom är inte exakt likadana men jag gilla denna mer :-)


 


Friends and snow


Det fortsätter att snöa här! Underbart.
Lördagskvällen har bjudit på middag på Liten Krog (igen). Jag och Oskar funderar på att bli stammisar där. Sjukt värt. Deras pizzor är bättre än Amigos, och då är det bra! Han som serverade oss idag var från Spanien och kunde ej svenska men vi började snacka med honom på engelska och han var riktigt go! Det visade sig att han är här över några månader för att testa på de svenska bergen. Han ska resa runt överallt i världen och åka snowboard. Coolt tyckte jag.
När vi kom hem fick vi besök av ett gäng vänner. Vi satt mest och snackade och spelade spel. Riktigt go kväll!

God natt från lilla mig

 


Snowboard for life


Go dag i backen! Synd bara att jag börjar bli sjuk? Har ont i halsen i alla fall. That sucks.

Jag ska försöka bli bättre på att ta bilder i backen, men är så kallt att ta av vanten :-)


 


Friday night


IT'S FRIDAY FRIDAY!
Men vad ska man hitta på ikväll egentligen? Någon som har nåt förslag?

xoxo


Boots


Då har jag beställt nya boots! Inget som vart planerat direkt utan blev ett måste-köp. Har såna problem med min högra fot på grund av mina nuvarande boots, vilket suger då vi bara varit här i två veckor. Men dessa boots jag köpt ska tydligen vara bra! Dessutom fick jag dom på rea. Ordinarie pris 2600, jag fick dom för 1700. Så jag är ändå nöjd! Och inte nog med det så har jag haft mina boots i fem säsonger tror jag. Dags att skaffa nya ändå! Hoppas verkligen dessa är bättre för mina fötter.. Som förövrigt är breda och snea. Wish me the best!

Btw, hört att det inte går kommentera mina inlägg längre? Kanske är för att jag börjat blogga från min iPad. Ska försöka fixa detta! Vill ju ha kommentarer :)

 


ICA


Tror minst sagt att vi är stammisar på ICA. Gatt!!

 


Life is good

 

Walla hey!
Vilken helt underbar första dag på jobbet :):)! Det känns hur bra som helst och alla som jobbar där är klockrena. Trivs redan sjukt bra. Men jag tänkte att jag skulle berätta lite om dagen.

Både jag och Oskar har fått jobb på samma ställe vilket är lovely! Eftersom vi bara har en bil. Vi jobbar även samma dagar och tider. Hur som helst så började vi klockan nio idag. När vi kom till jobbet och träffade chefen berättade hon att det hade skett lite ändringar för dagen. Vi skulle städa två stugor som skulle checka ut klockan tio men dom hade fått lovat att stanna längre, vilket våran chef inte visste om så hon var lite småarg eftersom det betyder att vi inte skulle ha något jobb att göra idag vilket vi var lovade. Men chefen är hur bra som helst så hon skickade mig, Oskar och en tjej vid namn Em in till Åre för att åka runt och kolla vart alla stugor som vi ska städa ligger. Så vi åkte iväg med en minibuss på en liten guide. Haha. Och jag måste säga att det finns en del fina stugor här uppe!!! Helt otroligt. Ser fram emot att få gå in och städa i dom. Hehe :-)
Anyways, när vi kom tillbaka till hotellet så var klockan bara elva och det fanns inget mer att se. Så vi fick gå hem. Fast chefen skrev upp att vi jobbat till 15.00 eftersom hon skrivit upp oss att jobba idag. Riktigt snällt!!

Det finns ytterligare bra saker med detta jobbet! Eftersom vi är personal på Continental Inn så får vi tillgång till gym, bad, bastu och hyra gratis skidor! Men det bästa är att hotellet annordnar skoterturer (vilket är ganska dyrt att åka på) och vi kan få personalrabatt om vi vill åka någon dag! Jag och Oskar har pratat om att åka på en skotertur så detta erbjudande kom ju väldigt lägligt!!

 

Kram från en mycket nöjd tjej

 

 


Work


Nu drar vi iväg till jobbet! Spännande :-)

 


Frost And Cold


Idag vilar vi upp oss lite. Det har varit dimma i stort sett hela dagen. Imorgon börjat vi på vårt nya jobb!

 


Kizz


Saknar Kizzen... Den lille söte. Så gosig är han! Saknar även Oskars hund Boris.. Vill ha ett hårigt djur att gosa med här uppe!! Undrar om man kan låna ett djur nånstans? Kanske en varg? Eller björn!! Det vore mysigt ju.

 

 


Mountains


Det är så otroligt vackert här uppe! Vart man än kollar så blir man helt till sig. Berg och snö. Snö och berg. Det är så livet ska va!



Every teardrop is a waterfall




Golden winterland





Laundry


Man tar vad man har!
Vi har ingen tvättlina eller liknande så vi fick hänga upp våran tvätt på tejp. Haha, tejpade från den öppna spisen till stolarna och bordet. Det funkar ju det med! :-)



Finally


Fyra timmar senare och bilen är ÄNTLIGEN uppe! Det tog sin tid. Tur att man har lite kontakter här uppe. Vi ringde en som hade en fyrhjulsdrift. Thank u!



Uups..


Jaha. Händelserik dag utanför backen. Eftersom vädret inte är det bästa idag så bestämde vi oss för att städa hela stugan och tvätta. Så det har vi ägnat oss åt idag. Allt har gått perfekt tills precis nu. Vi har ingen egen tvättmaskin så vi lånar av en kompis som bor ca. 1km från oss. När vi (Oskar!!) ska backa ut så glider bilen rakt ner i diket. Vi förstökte med allt vi kunde men nej, den sitter fast. Och smarta som vi är så har vi ju lämnat potatis på spisen. Vi hade ju räknat med att vara borta i max 15min. I alla fall, så ringer Oskar en kompis som bor i närheten. Hon kommer och kör hem mig så jag kan ställa av potatisen och sedan åker hon tillbaka till Oskar för att dra upp bilen med hjälp av lina. Ja, jag sitter här hemma nu och väntar på att Oskar ska komma hem. Undra hur det går för dom?



N.Y


Idag fick jag ett paket från Oskars familj. Och vad fanns inuti?
I love it! Så snygg. Min nya favorit. (Jag älskar new york city)
Tusen tack!



Exhausted


Det vart en livlig dag igår så idag är vi hemma och vilar. Vi ska nog laga tacos sen.. Hehe. ÄLSKAR TACOS!! Tacos forever <33<3<3<3<333
(Saknar dig Sandra.J)

På tal om hemma. Jag har inte med mig några kläder typ?? Vet inte hur jag tänkte faktiskt. Det har bara gått en vecka och jag har redan tröttnat på det jag har med mig.. Plus att jag har bara fyra rena trosor kvar. Haha, ärligt? Har tydligen packat för en veckas semester och inte fyra månader.. Aja, får la bli att tvätta imorn!

Dock hittade jag denna snygga tröja inne på Stadium igår. Sjukt fräsch. Får väl slå till när lönen rullar in på kontot.. :-)




My Birthday Part III


Efter backen drog jag och Oskar hem och fixade oss för att sedan dra in till Liten Krog och käka födelsedagsmiddag! Det blev pizza och sorbetglass med passionsfrukt till efterrätt. Jag tror bestämt att det var den godaste pizzan jag ätit i hela mitt liv! Sååå perfekt tunn och smaskig.. Mmmm..
När vi var mätta och belåtna vandrade vi vidare ner till Holiday Club för lite bowling med grabbarna! Vi avslutade kvällen på Beefalo med några drinks och trevligt häng. Mycket fin 20årsdag måste jag få be att tala om!

Puss på er









My Birthday Part II

Efter frukosten drog vi ut till backen! Idag öppnade parken så det blev några åk där. Sen så åkte vi till ett ställe mitt i backen och käkade hamburgetallrik! Nu är vi hemma igen och ska fixa oss för att sedan dra in till Åre för lite party!









My Birthday Part I

Då var man tjugo!
Känns lite skumt faktiskt. Tjugo. Låter ju gammalt ändå.

Dagen började med att jag fick frukost på sängen utav Oskar! Ägg, bacon, frukt, juice, avokadomacka och lite godis på det. Mysigt. Jag fick även en parfym! Exakt den jag önskat mig :)



Best day


Wooop!
Idag har varit den bästa dagen här uppe tror jag. Helt UNDERBART väder och backarna var ljuvliga. Sällskapet idag ägde också. Jag, Oskar + Falköping. Fina grejer det. Nu är man hemkommen och ska laga spagetti och köttbullar! God fredagsmat, hehe. Imorgon fyller jag 20! Då blir det feeeeest. Först backen sen ut och käka och efter det blir det bowling med hela gänget. Ser fram emot det sjukt mycket!

PÖSS





Broken


Ikväll har vi ätit supergod mat på resturang Broken. Vi firade lite eftersom vi fått jobb. Hehe. Resturangen har hämtat sin insperation från USA. Dom serverar stora hamburgare, tacos, revben.. U name it! STORA portioner också. Jag och Oskar känner oss nästan som hemma där, haha ;)




KaOz


Det råder snökaos här i Åre just nu! På bara två dagar har det kommit hur mycket snö som helst och det bara öser ner ännu mer.. Just nu är det lite jobbigt att ta sig ut på vägarna men vi hoppas på sol imorgon så vi kan komma iväg till backen! Tur att man har en man som kan skotta när jag själv har nackspärr.. :)



Yes!


Arbetsintervjun gick riktigt bra! Vi båda fick jobbet!!! YEEEEEEES! Vi kommer att städa stugor här i Åre och möjligtvis lite hotellrum på Continental Inn. Chefen tyckte om oss jätte mycket och hon vart super nöjd med våran inställning till jobbets osv. Så detta känns sjukt bra!



Day off


Hello
Idag har vi en day off från backen!
Vi ska nämligen på arbetsintervju kl.14, önska oss lycka till! :)

Love




Morning glory


God eftermiddag!
Idag gick vi upp tidigt för att hinna med morgonsolen uppe på Åreskutan. Riktigt fint var det! Jag åkte med falköpingsborna idag, mycket trevligt det. Nu blir det till att vila en stund för ikväll är det kvällsåk och afterski med grabbarna!

xoxo



Sugar


Har bakat bullar ikväll/natt. Dom vart hur goda som helst!
Vem gillar inte varma bullar med kall mjölk? Nom nom..





Off the track


AJJ MINA BEN!!!

Det har snöat så sjukt mycket här i Åre. Det tog oss en halvtimme att komma ut med bilen idag, det bara slirade! (Så, mamma om det läser detta, vinterdäcken suger!!) Men efter mycket slit kom vi till backen och det var stört mycket puder idag! Både i pisten och utanför. Jag hade nöjt mig med pist idag eftersom det är så sjukt jobbigt för benen att åka offpist och dessutom snöade det, men nej vi skulle såklart ut på lite äventyr! David (en kompis till Oskar) sa till mig, "Men stesse du kommer älska den här offpisten!!" Och ja, vad händer? Alla åker iväg åt olika håll och jag kan inte bestäma vem jag ska följa efter, så smart som jag är så tar jag en helt annan väg och hamnar mitt ute i en skog.. Det enda man ser är träd, träd, träd, TRÄD! Jag försöker ta mig fram så gott det går men ramlar ett antal gånger.. När jag väl kommit upp en sista gång och tror mig se pisten så ramlar jag IGEN. Denna gången är jag tvungen att knäppa av mig brädan för jag har fastnat i ett träd.. När jag ska ställa mig på marken med ena foten så åker den rakt ner och jag får snö upp till midjan!! Där står jag, HELT ENSAM, och för en stund tror jag att jag har fastnat i ett björnbo. Blir sjukt rädd och försöker ta mig upp så gott det går, knäpper på brädan och kör stenhårt genom skogen utan att titta bakåt. Jodå, visst kom jag ut på pisten igen cirka tjugo minuter efter alla andra.. Jaja, nu är jag hemma i alla fall och imorgon ska jag försöka hänga på de andra utan att tappa bort mig själv..

Love from Åre




Life is good


Heeeeeeeey
Idag har vi kört hårt i backen. Det känns i benen nu efteråt kan man säga!
Vi var ett gäng snowboardåkare som hängde idag, riktigt kul att träffa nya människor!
Nu ska vi göra eget potatismos och fiskpinnar till det. Tjao



Avocado


Måste bara tipsa om väärldens godaste kvällsmat!
Knäckebröd med keso och avokado! (och lite havssalt på det)



Locals


Vilken underbar dag det varit!
Vi började dagen med lite shred i backen. Sjukt härligt att få åka snowboard igen! Vi åkte mest runt och chillade och kollade runt uppe på berget. Nu ikväll drog vi in till Åre till ett ställe som heter Lokalen. Där spelade vi biljard, skejtade och hoppade studsmatta! Träffade också många härliga människor som bor här i Åre. Bland annat så träffade vi en kille som jobbar på hotellet Continental Inn här i Åre så nu har vi fixat arbetsintervju också. ;) Hoppas på att få lite jobb där så vi kan, som Oskar sa, köpa mer mat! Som om vi inte köpte maaaassa mat igår? Gick på 1078kr.. hehe. Dock märker man prisskillnaden på Ica inne i Åre och på Ica här ute vid oss. Så från och med nu ska vi bara köpa mat här i Undersåker!





Breakfast


Godmorgon!
Denna utsikt möts vi av från vårat frukostfönster.
RÄTT NICE


Lazy day


Hej alla!
Idag har vi inte gjort mycket. Tagit det lugnt, handlat mat, köpt liftkort, kollat in Åre By, lagat mat och kollat på Simpsons. Imorgon ska vi ut till backen för att KÖTTA!! hehe








Outside







Home

Godmorgon!
15 minus grader här i Åre och massa snö. Lovely
Här kommer lite bilder på stugan vi bor i.
(bilderna är tagna med iphone)

















Åre


Klockan är nu ett på natten och vi är klara med allt! Ligger i sängen och surfar på min nya leksak. Hehe.. En vit iPad! Fick den igår av familjen. Födelsedagspresent. Kan inte fatta att jag är tjugo om en vecka! Sick.

Imorgon ska jag köpa säsongskort!!!


On the road

Nu är vi på väg upp mot Åre! Räknar med att vara uppe vid tio ikväll så vi har en lång resa framför oss. Men vi är fett taggade så det här kommer gå bra! Gött mos hej


20

Idag är det födelsedagsfest för mig! Fyller ju först om en vecka men då har jag flyttat så därför ska vi ha lite party idag. Jag bakade dessa två tårtor idag som ska avnjutas ikväll. Vad tycker ni?






Light

Köpt en ny ljuslykta på Indiska för 59kr! Älskar den.




Vans

Jag älskar mina nya skor! Världens skönaste.
Köpte för halva priset på Boardlife. Gatt



Bataleon Evil Twin




First day


Go' kväll
Årets första dag har varit väldigt slapp. Hängt i soffan. Inte gjort ett skit om jag ska vara ärlig. Skönt. Nu börjar det dra ihop sig, på fredag "flyttar" jag till Åre. Jag vet inte om man kan kalla det flytta.. Längre resa kanske låter bättre? Stannar tills första maj i alla fall. Minst.
Det bästa med att ha tagit studenten är att man är FRI! Den känslan är så sjuk. Jag kan göra vad jag vill. VAD JAG VILL. Eller ja, för det mesta behöver man ju pengar men fatta grejen liksom.
Klockan är 00.51 och jag är inte alls trött. Därav mitt skrivande. Vet inte vad jag ska skriva egentligen. Något smart kanske. Men vad är smart?

Får fundera ut något till en annan dag
Godnatt på't


Happy New Year!






RSS 2.0